Ticaret İlkokulu

Vizyon: *Eğitim bölgesinde lider, rekabet ortamında daha üst sıralara çıkan, eşdeğer kurumlar arasında başarılı ve örnek gösterilen gözde bir kurum olmak.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde iletişim kurabilen; bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip; yorumlayabilen, evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan, kendisini yönetebilen,mantıklı düşünüp bunu yaratıcı düşünceye dönüştüren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen, öğretim programlarında belirtilen hedeflere yönelebilen, hem kendine hem de başkalarına değer veren bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Cumhuriyetimizin 89. kuruluş yıl dönümü dolaysıyla düzenlenen resim yarışmasında il ikinciliği.Trabzon´un Fethinin 551. yıl dönümü kutlama kapsamında,( Fethinin 551. Yılında Trabzon) konulu resim yarışmasında il birinciliği.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Başlama: 8.30 Bitiş:14:35
Isınma: KALORİFER (Doğal gaz)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (462) 3252709

WEB - https://trabzonticaretilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kalkınma Mah. Akif Saruhan Cad. Okul Sokak No11 ORTAHİSAR / TRABZON

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Sitemizdeki harita üzerinde konumu görülebilir,Kiralık konut bulmak mümkündür.

Adres - Kalkınma Mah. Akif Saruhan Cad. Okul Sokak No11 ORTAHİSAR / TRABZON

Ulaşım 1-Meydan Taksimden kalkan KTÜ dolmuşları,Tıp fakültesi dolmuşları 2-Moloz dan kalkan Tıp Fakültesi dolmuşları 3-KTÜ,Tıp Fakültesine giden Belediye Otobüsleri ile okula ulaşım sağlanabilir 4-Baronun önünden kalkan Zafanoz Köy münibüsleri.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz,il merkezindedir